Regisztráció az adatbankba Bejelentkezés

Felhasználási feltételek

Honlapunk díjmentes használatát igénybe veheti, ha regisztrált klubtagként az etikai szabályok betartásával — POLITIKAI és IDEOLÓGIAI ÁLLÁSFOGLALÁSTÓL FÜGGETLENÜL — SEGÍTI a Kárpát-Haza Klub CÉLJAIT, erősítve ezzel a Klubtagok kapcsolatépítését.

Honlapunkon HITET és ERŐT tudunk adni EGYMÁSNAK nemzeti összetartozásunkhoz, nemzeti szimbólumaink használatához és nem utolsó sorban egymás iránti felelősségvállalásunkhoz — BÁRHOL is ÉLJENEK MAGYAROK A VILÁGON.

Az a célunk, hogy sokoldalú információk birtokában hatékonyan SZOLGÁLJUK KLUBTAGJAINK kulturális, oktatási, gazdasági, egészségmegőrzési és turisztikai KAPCSOLATÉPÍTÉSÉT a Kárpát-medencében és a Diaszpórában.

Gazdasági kapcsolatok,üzletkötések során az ÜZLETI PARTNER — amennyiben azonos, vagy közel azonos minőségű és árajánlatú termék, vagy szolgáltatás közül kell hogy válasszon — TÖBBNYIRE AMELLETT DÖNT amelyik, HOZZÁADOTT ÉRTÉKET is tartalmaz. — A Kárpát-Haza Klub kapcsolatrendszerében a HOZZÁADOTT ÉRTÉK a NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS ÉRZÉSE és SZELLEMISÉGE. — Erre épülnek a honlapunkon megjelenő ajánlatok is.

Arra kérjük a Kárpát-Haza Klub ADATBANK-jában résztvevő Klubtagjainkat, partnereinket, hogy lehetőség szerint a “NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS ÉRZÉSÉT”, mint HOZZÁADOTT ÉRTÉKET figyelembe véve GAZDAGÍTSÁK ÜZLETI KAPCSOLATAIKAT.
Aktív közreműködésükkel, pozitív kapcsolatépítő tartalommal — pl. képekkel, videókkal, posztokkal — járuljanak hozzá honlapunk és facebook oldalunk sikeres működéséhez.

Szeretnénk biztosítani, hogy honlapunk és facebook oldalunk használatakor megjelenített anyagok, a legkisebb mértékben se legyenek jogsértőek, ezért kérjük tartsa be az ide vonatkozó kérésünket.

Nem sértheti meg mások személyiségi, illetve szellemi alkotáshoz fűződő jogait.
Így nem jeleníthet meg becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő, gyűlöletet keltő, erőszakra, vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket.
Feltöltendő anyagait ellenőrizze és ne töltsön fel vírust tartalmazó, vagy biztonságot veszélyeztető és eredményező fájlokat — használja felelősséggel honlapunkat és facebook oldalunkat, ne veszélyeztesse annak működését.

Mindannyiunk érdekét szolgálva kérjük fogadja el feltételeinket és azt, hogy a jogellenesnek, vagy sértőnek tartott tartalmat honlapunkról eltávolíthatjuk.